Een duurzamere woning in 5 simpele stappen

Stap 1

Een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis.

Wellicht kent u ons omdat u onze spot heeft gehoord op de radio, of omdat u een van onze banners heeft gezien langs de snelweg of op internet. Het kan natuurlijk ook dat een van uw vrienden of kennissen ons heeft aangeraden. Hoe u ook bij ons terecht komt, wij nemen graag de tijd voor u. Joost Deckers neemt altijd persoonlijk contact met u op om, aan de telefoon, alvast kort te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Vervolgens maken we een afspraak voor een gesprek bij u thuis. Zo kan Joost de situatie inschatten en kan hij de kozijnen inmeten. U ontvangt dan binnen 1 week een offerte van ons. Uiteraard geheel kosteloos. 

Stap 2

U ontvangt een offerte + indicatie plaatsingsdatum.

Tijdens onze kennismaking heeft Joost waarschijnlijk al aangegeven dat we korte levertijden hebben. Nadat we de offerte hebben opgesteld en hebben geïnformeerd bij onze fabrikant, ontvangt u van ons een definitieve offerte met een indicatieve plaatsingsdatum. Zo kunt u appels met appels vergelijken, in plaats van appels met peren. 

Stap 3

Wij bestellen uw nieuwe kozijnen.

Na ontvangst van onze offerte kunt u op uw gemak beoordelen of dit is waarnaar u op zoekt bent. Indien akkoord, ondertekend u onze offerte en bestellen wij direct uw nieuwe kozijnen. Zo garanderen we de kortste levertijden en kunnen we u, meestal, al binnen 2 tot 3 maanden voorzien van nieuwe kozijnen met HR++ beglazing.

Stap 4

Uw kozijnen worden geleverd.

Omdat Deckers Kozijnen staat voor transparantie en eerlijkheid, slaan we zoveel mogelijk tussenstappen over. Uw kozijnen worden, door onze leverancier, bij u voor de deur afgeleverd, een dag voor de plaatsing. Vervolgens komen onze monteurs, onder toeziend oog van Joost Deckers zelf, de kozijnen plaatsen en van beglazing voorzien. U hoeft dan savonds alleen nog maar de gordijnrails op te hangen.    

Stap 5

Het genieten kan beginnen! 

Uw nieuwe kozijnen zijn geplaatst! Alles is netjes afgewerkt en afgedicht en uw huis is in een klap een flink stuk duurzamer. De investering in de HR++ beglazing betaalt zich binnen enkele jaren terug omdat uw warmte veel minder snel verloren gaat en uw huis een stuk beter is geïsoleerd.  Wist u dat er tot 45% van de warmte in de woning verloren gaat door slechte beglazing? 

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken