Bespaar op je energierekening met nieuwe kozijnen van Deckers Kozijnen uit Echt

Bespaar op je energierekening met nieuwe kozijnen van Deckers Kozijnen uit Echt

De heerlijke nazomer loopt op zijn einde. De zon laat zich minder vaak zien en daarmee dalen helaas ook de temperaturen weer. Onderzoek wijst uit dat het meeste warmteverlies komt door slecht isolerende beglazing en de daarbij horende kozijnen. Deckers Kozijnen heeft daar een betaalbare en duurzame oplossing voor. 

Tijdens de zomermaanden denken veel mensen er niet over na, maar omdat de winter weer voor de deur staat, is dit het moment om na te denken over het verbeteren van de duurzaamheid van uw woning. Dat kan op verschillende manieren, maar de snelste en efficiëntste manier is door het vernieuwen van uw kozijnen.

Onderzoek wijst uit dat de gemiddelde huiseigenaar in Limburg tussen de 240 en 390 kubieke meter gas per jaar kan besparen met HR++ glas. Omgerekend naar euro’s is dat tussen de 270 en 500 euro per jaar, afhankelijk van uw energiecontract. Kort gezegd betekent dit dat u op relatief korte termijn de investering van uw nieuwe kozijnen alweer heeft terugverdient. Daar kunt u het verhoogde woongenot en de waardevermeerdering van uw woning nog bij op tellen.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Deckers Kozijnen. Er wordt daarom enkel gebruik gemaakt van A-merken, zoals Kömmerling en Reynaerts. Deze twee merken hebben tientallen jaren ervaring in de kozijnenbranche en gaan beduidend langer mee dan goedkopere alternatieven die u (vaak online) tegenkomt. Joost vertelt u hier graag meer over tijdens een kosteloos adviesgesprek bij u thuis.

Een keuze maken tussen aluminium en kunststof kozijnen kan lastig zijn. Persoonlijk advies is daarom een van onze belangrijkste pijlers. Een afspraak bij u thuis, met Joost Deckers zelf, is de beste manier om erachter te komen wat past bij uw wensen en, niet geheel onbelangrijk, wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Zo’n adviesgesprek is kosteloos, en de offerte die u daarna ontvangt is vrijblijvend. 

Zodra we samen de puzzel hebben gelegd en de beste oplossing voor uw woning hebben geselecteerd, ontvangt u ook gelijk een indicatie van de plaatsingsdatum. Die ligt meestal 8 tot 10 weken vooruit, maar ook dat is bespreekbaar. 

Het verwijderen van de oude- en het plaatsen van de nieuwe kozijnen kan vaak in 1 dag. Dat betekent dat, als u op korte termijn een afspraak met ons maakt, u waarschijnlijk nog voor de jaarwisseling geniet van uw nieuwe kozijnen en dus nog deze winter geniet van meer wooncomfort en een lagere energierekening. 

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken